Pages

Subscribe:

30 Jun, 2013

[hang nadim] Untuk kebahagian Rumah Tangga.....عن السعادة المنزلية...... Za domaćinstva sreća.....Insya Allah.....Namun, memikirkan petua-petua ini bagus terutamanya kepada mereka yang bermasalah. Maka saya rasa tak ada salahnya saya berkongsi. Tujuan saya kongsikan petua ini adalah semata-mata untuk membantu mereka-mereka yang benar-benar bermasalah. Semoga ada manfaatnya petua-petua ini, sikit sebanyak.
Namun, saya ingatkan di sini, kepada mereka yang masih belum bernikah, jangan gunakan petua-petua ini untuk tujuan yang tidak baik. Saya tidak bertanggungjawab atas penyalahgunaan petua-petua ini. Harap maklum.

  • Petua 1 : Menguatkan Zakar ketika bersetubuh
Caranya amat mudah dan senang diamalkan iaitu :
  1. Sediakan segelas susu dan dicampur isi jagong 3 x sehari atau lebih (amalkan ).
  2. Sediakan segelas susu dan buah kismis ( amalkan ) 3 x sehari atau lebih.
  3. Sediakan segelas susu dan kacang hijau yg dah direbus ( amalkan ) 3 x sehari atau lebih.
Tempuh masa diamalkan adalah 3/hari setiap yg dinyatakan diatas maknanya 3 x 3 = 9 hari.  Insyaallah terbukti hasilnya kelakian anda.
  • Petua 2: Menguatkan Dan Membesarkan Zakar
Semasa zakar masih lembik, pegang dan tarik kepala zakar ke bawah antara kedua belah kaki -tarik ke sebelah kiri dan tahan selama lebih kurang 5 minit iaitu sebanyak 3 kali sehari ( apabila mandi pagi, tengahari dan petang ) nescaya dapat membantu membesar saiz, memanjang dan menguatkan serta mengeraskan zakar anda. Petua ini berhasil menolong kawan-kawan saya. Cubalah.
Kalau anda seorang yang selalu cepat keluar air mani ketika bersetubuh cubalah petua ini, anda akan nikmati sendiri. Petuanya bila saja rasa air mani itu keluar tariklah nafas anda sepanjang yang anda mampu dan bila ada rasa nak keluar lagi tarik lagi nafas semampu yang anda boleh,dan lakukan hingga seterusnya. Insyallah anda akan dapat menikmati persetubuhan yang lebih panjang.
  • Petua 4 : Untuk Tambah Power
Untuk menambahkan power semasa bersetubuh di mana sila amalkan petua berikut;-
  1. Kalau nak buang air besar jangan seiring dgn air kecil. Oleh itu kalau nak buang air besar maka air kecil harus ditahan dan tarik nafas,sebegitu juga sebaliknya. Yang penting jangan buang kedua2 air sekali.
  2. Amalkan dikepalkan besar ibu jari nasi dan telan semasa hendak mula makan. Sekian
Bagi wanita yg mahukan lebih ‘ummphh’ ( Tenaga ) sewaktu bertarung dgn si suami amalkan petua ini :selama 3 pagi berturut-turut, hendaklah bangun tidur sebelum si suami terjaga ( Peringatan: petua ini tidak akan mujarab sekiranya si suami sudah terjaga ), rendamkan 3 jenis daun bunga yg berasingan, (sebaiknya bunga yg berlainan warna) bersama dgn sedikit madu asli kedalam sebaldi air suam selama 30 minit . Mandi menggunakan air ini selepas itu barulah kejutkan si suami untuk mengetahui hasilnya.

Sekian, selamat mencuba. Cuma diingatkan sekali lagi, jangan gunakan petua ini pada jalan yang haram.

http://pakarhowto.com/petua-untuk-tahan-lama-18sx.html

Potong Penis Suami, Divonis Penjara Seumur Hidup


CALIFORNIA, KOMPAS.com - Seorang wanita California, Amerika Serikat,dihukum penjara seumur hidup, atas perbuatannya memotong penis lelaki yang pada Juli 2011 masih menjadi suaminya. Seperti dilaporkan BBC pada Jumat (28/6/2013) malam waktu setempat atau Sabtu (29/6/2013) dini hari, perempuan ini juga membuang potongan penis tersebut ke pembuangan sampah dapur.

Catherine Kieu (50), perempuan itu, baru dapat mengajukan pembebasan bersyarat bila telah menjalani vonis ini selama tujuh tahun. Namun pengacaranya bersikukuh bahwa Kieu punya masalah kesehatan mental akibat perlakuan buruk di masa kecilnya maupun oleh bekas suaminya itu.
Sementara bekas suami sekaligus korban perbuatan Kieu mengatakan gara-gara peristiwa ini, dia telah kehilangan hidup dan identitasnya. Kieu menyerang mantan suaminya itu ada Juli 2011, menggunakan pisau dapur, setelah sebelumnya membius bekas suaminya itu dengan obat tidur. Dalam dakwaan jaksa di Orange County, California, Kieu juga mengikat lelaki tersebut ke tempat tidur.
Saat peristiwa itu terjadi, menurut polisi setempat, pasangan itu tengah dalam proses perceraian. Saat polisi mendatangi tempat kejadian, Kieu disebut mengatakan kepada petugas, "Dia (suaminya, red) layak mendapatkannya."http://internasional.kompas.com/read/2013/06/29/0909430/Potong.Penis.Suami.Divonis.
Penjara.Seumur.HidupTiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.