Mudah, Murah, Lengkap & Berkesan

belajar komputer di rumah
  • Belajar komputer di mana jua, bila – bila masa.
  • Tidak perlu hadir kelas IT yang jauh dan mahal.
  • Dapatkan sijil komputer.
  • Tidak ada had umur.
  • Tidak perlu mahir bahasa Inggeris.
  • Tidak perlu Internet untuk belajar.
  • Bahan 100% dalam bahasa Melayu.

Dapatkan Katalog Percuma

Isikan borang di bawah untuk mendapatkan katalog percuma Kursus – Kursus Komputer COMPU Studies. Kotalog percuma akan diposkan kepada anda tanpa sebarang syarat.
Sila pastikan alamat yang diberikan adalah betul dan lengkap. Pastikan alamat anda ada poskod dan nama bandar.
Hantar Saya Katalog Percuma dan Diskaun
 • 0 of 50 max characters
 • Jika ada
 • 0 of 500 max characters
  Pastikan alamat ada poskod dan nama bandar.

Pilih dari pelbagai kursus

Kursus Asas IT dan InternetKursus Asas IT dan Internet
Anda lemah dalam asas IT dan Internet? Kuasai ilmu komputer dari asasnya. Kursus ini mengajar semuanya merangkumi, peralatan komputer, penggunaan Windows, Internet dan pengurusan fail dan data komputer.
Kursus Baiki KomputerKursus Baiki Komputer
Belajar bagaimana hendak format komputer dan pasang Windows dengan sendiri. Belajar bagaimana menghapuskan virus dan spyware yang memperlahankan komputer. Percepatkan komputer anda dan jimat wang dalam kos baikpulih komputer.
Kursus Video & AudioKursus Video & Audio
Belajar proses video dan audio dari berbagai sumber seperti Internet, kamera video dan lain – lain. Lakukan video editing dan rakam DVD anda sendiri atau upload ke YouTube. Menarik dan menguntungkan!
Belajar Microsoft OfficeBelajar Microsoft Office
Belajar Microsoft Word, PowerPoint, Excel dan Access. Dapatkan sijil untuk kerjaya anda. Kuasai kemahiran IT yang paling dikehendaki dalam dunia kerjaya dan perniagaan.
Kursus Bahasa InggerisKursus Bahasa Inggeris
Belajar berkomunikasi dalam bahasa Inggeris. Maju dalam kerjaya, kuasai berbagai ilmu baru, nikmati berbagai jenis hiburan dalam bahasa asal. Kini anda ada cara berkesan kuasa bahasa antarabangsa ini.
Kursus InternetKursus Internet
Belajar guna Internet dengan sepenuhnya. Belajar cari maklumat di Internet, guna e-mel dan bermacam lagi. Belajar bina laman web anda sendiri. Belajar dirikan blog dan memulakan perniagaan online anda sendiri. Semua yang anda perlukan ada di sini!

Siapa Kami?

compu_studiesCOMPU Studies mula beroperasi sejak tahun 1990. Semenjak itu kami telah mendidik ribuan pelajar dalam penggunaan IT dan bahasa Inggeris dari seluruh pelusuk Malaysia, termasuk dari Indonesia, Singapura dan Brunei.
COMPU Studies adalah organisasi swasta yang terlibat sepenuhnya dalam memberikan kursus – kursus melalui konsep pendidikan jarak jauh atau PJJ. Kursus – kursus kami memberikan imbangan teori dan praktikal yang baik bagi menjadikan sesiapa sahaja yang mengikuti kursus, mahir dalam topik yang dipelajari. Kami mengalu – alukan anda sebagai ahli baru keluarga kami yang semakin membesar.

Gambar Beberapa Produk Kami